lenti.hu / Önkormányzat / Elektronikus ügyintézés
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKépviselõ-testületTelepülésrészekBizottságokHirdetmények, rendeletek, határozatok, pályázatokElektronikus ügyintézésAdó ügyÁltalános igazgatásSzociális ügyekÉpítés ügyEgyébEU pályázatokKözbeszerzésekKEK KH nyilvántartóKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 

Elektronikus Ügyintézés

 

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (E-ügyintézési tv.), valamint a kapcsolódó jogszabályok alapján Lenti Város Önkormányzata 2018. január 1-jétől a szakmai feladatai ellátása során biztosítja az elektronikus ügyintézés szabályait egyrészt az arra kötelezett szervezetekkel, személyekkel másrészt az azt vállaló magánszemélyekkel való elektronikus kapcsolattartásban. Az E-ügyintézési tv. rendelkezéseit – főszabályként – a már folyamatban lévő ügyekben is alkalmazni kell.

Lenti Város Önkormányzata elérhetővé tette azokat az elektronikus űrlapokat, amelyeken keresztül a jövőben tematikus beadványok küldhetők az Önkormányzat felé. Ezek 2018. január 1-jétől elérhetőek az Önkormányzat honlapján (www.lenti.hu).
A beadványok és kérelmek letölthetőek az alább felsorolt menüpontok alól. Kitöltés és mentést követően beadványokat és kérelmeket az e-papír szolgáltatáson keresztül lehet megküldeni Hivatalunknak (Lenti Város Önkormámyzata, rövidnév: LENTIONK).

Az elektronikusan benyújtható illetékköteles eljárások megfizetésének részletes leírása az adott ügy menüpontja alatt található.

 

ELEKTRONIKUSAN INDÍTHATÓ ÜGYEK

Ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek, kérelmeiket, bevallásaikat az Önkormányzati Hivatali Portálon (OHP) keresztül nyújthatják be Lenti Város Önkormányzata felé.

(Elektronikus ügyintézés az önkormányzati hivatali portalon

Elektronikus űrlap kitöltésével kezdeményezhető eljárások)

Akik még nem rendelkeznek ÜK regisztrációval, azok az alábbi nyomtatványok közül választhatnak.

Adó ügy

Általános igazgatás

Szociális ügyek

Építés ügy

Egyéb

Összes látogató száma: 1285633
Jelenleg 286 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 14430 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 11278 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak