lenti.hu / Szerkesztõség / Szerzõi jogok
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztási információkTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 

Szerzõi jogok

Azzal, hogy belép a www.lenti.hu weboldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, elõfizetõje a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A lenti.hu bejegyzett domain név Lenti Városi Önkormányzatának tulajdona.

Az www.lenti.hu weboldalon található tartalom Lenti Város Önkormányzata ("szerkesztõség) , illetve a forrásként megjelölt szerzõk szellemi tulajdona.

A Lenti Város Önkormányzata fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történõ másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó elõzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történõ tárolására, letölthetõvé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az  www.lenti.hu weboldal oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzõi jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a  szerkesztõség elõzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai mûvelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntetõ- és polgári jogi következményeket von maga után. Lenti Város Önkormányzata követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Lehetõségek a tartalmak legális átvételére továbbközlésére

  • Másodközlés a Lenti Város Önkormányzata elõzetes írásbeli hozzájárulásával

A hírügynökségek www.lenti.hu honlapon felhasznált hírei és fotói szerzõi jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Lenti Város Önkormányzata pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelõsséget nem vállal.

Összes látogató száma: 1329937
Jelenleg 125 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 19311 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 16677 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak