lenti.hu / Szerkesztõség / Felhasználási feltételek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztási információkTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 

Felhasználási feltételek

Szolgáltató

A www.lenti.hu honlap szolgáltatásait a (továbbiak: „Szolgáltatások”),Lenti Város Önkormányzata, (Székhely: 8960 Lenti Zrínyi u 4., kapcsolat: info@lentifurdo.hu ) a (továbbiakban „Szolgáltató”) tartja fent az oldal látogatója, a (továbbiakban a „Felhasználó”) részére.

Szolgáltatások: információszolgáltatás, eseménynaptár, cégadatbázis, szállásadatbázis, hirdetések elhelyezése, fotófeltöltés, videófeltöltés, belsõ levelezõ rendszer

Tartalom: ideértve, de nem kizárólagosan: fényképek, videók, zenefájlok,különbözõ szöveg vagy adatfájlok, illetve bármely meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adatok, üzleti titoknak minõsülõ adatok, egyéb információk, stb.

Általános rendelkezések

1. A fotófeltöltés, videófeltöltés, programbeküldés, apróhirdetés, belsõ levelezõ rendszer szolgáltatások díjmentesek. A szállás,vendéglátóhely-és cégfeltöltés alapadatokkal történõ megjelentetése díjmentes. A bannerhirdetés elhelyezése illetve a kibõvített információs szolgáltatás megjelentése a szállás, vendéglátóhely és cégadatbázis szolgáltatásokban díjköteles. A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató a Szolgáltatások használatának feltételeit a honlapon közzétett értesítéssel egyidejûleg egyoldalúan megváltoztathatja, illetve a Szolgáltatások egyes elemeit megszüntetheti.

2. A Szolgáltatások használatából a felhasználási feltételekbe ütközõ magatartás tanúsításakor a Szolgáltató külön értesítés nélkül, egyoldalúan - kizárhatja a Felhasználót.

3. A Felhasználó a Szolgáltatások használatával jelen felhasználási feltételeket elfogadja.

4. A Felhasználó elfogadja, hogy nem küld érvényes felhasználási engedély nélkül a hatályos szerzõi jogi szabályozás védelme alatt álló Tartalmat a Szolgáltatások alkalmazásain keresztül, kivéve, ha a Tartalom szabad felhasználás alá esik. Jelen feltételért a Felhasználó szavatol és helytállási kötelezettséggel tartozik.

5.A Felhasználó elfogadja, hogy nem küld személyiségi jogokat sértõ Tartalmat (kép,videó,szöveges anyag ) a Szolgáltatások alkalmazásain keresztül.

6. A Felhasználó által feltöltött Tartalmak az azt közzétevõ Felhasználó nézeteit tükrözik, nem szükségképpen esnek egybe a Szolgáltató véleményével. Ha bármely Felhasználó úgy érzi, hogy valamely Tartalom kifogásolható, illetve jelen felhasználási szabályzatba ütközik, e tény bejelentésével -a Szolgáltató mérlegelés után - eltávolítja a kifogásolt Tartalmat és minden esetben törekszik így tenni elfogadható idõközön belül.

7. A Szolgáltató saját belátása szerint a Felhasználó értesítése nélkül eltávolít minden másokat sértõ Tartalmat, illetve ilyen esetben fenntartja a jogot a vétkes Felhasználó Szolgáltatásokból történõ kizárására.

8.A szerkesztõ fenntartja a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására, illetve törlésére, amelyek bárki ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak, illetve ellentmondanak a felhasználási feltételeknek. Felhívjuk továbbá a hozzászólók figyelmét, hogy tartózkodjanak személyes adatok közlésétõl, és más oldalakról átvett szövegek, szövegrészletek nem megfelelõ formában történõ közzétételétõl. A hozzászólás szövege nem tartalmazhat HTML kódot. Ha a regisztráció során regisztráló által megadott bármelyik adat valótlannak bizonyul, úgy a felhasználó törlésre kerül, a hozzászólásaival és egyéb beküdött anyagaival együtt. Azok a hozzászólások is törlésre kerülnek, amelyek tartalma nem az adott témára vonatkozik.

9. A Felhasználó a Szolgáltatások használata során köteles tartózkodni harmadik személyeket sértõ Tartalmak közzétételétõl, amely különösen, de nem kizárólagosan a következõ jellegûek:

 • megtévesztõ,
 • rágalmazó,
 • gyalázkodó,
 • durva, erõszakos
 • gyûlöletkeltõ,
 • felzaklató,
 • trágár,
 • pornográf, szexuális tartalmú,
 • fenyegetõ, támadó jellegû egy személyre nézve,
 • rasszista, mások vallási, nemzeti, nemzetiségi, szexuális irányultságra vonatkozik

vagy bármely más módon sérti a hatályos jogszabályokat.

Felelõsség

 • A Szolgáltató kizárja felelõsségét a Szolgáltatások hiányosságából eredõ károk, a Szolgáltatások mûködésében keletkezett zavarok, idõszakos szünetek, (pl: hálózati üzemzavar, stb) miatti kártérítési igények megtérítését illetõen.
 • A Szolgáltató ellenõrzi a Felhasználó által közzétett Tartalmakat, de azokkal kapcsolatosan semmilyen felelõsséget nem vállal.
 • A Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltatások használata során az általa közzétett Tartalmakkal kapcsolatosan 3. személyeknek okozott kárigények megtérítése tekintetében korlátlan helytállási kötelezettséggel tartozik.
 • A Felhasználó köteles a hatályos jogszabályok rendelkezéseit betartani, ezek megszegéséért korlátlan helytállási kötelezettséggel tartozik.

Felhasználó kijelenti, hogy az oldal felhasználási feltételeit figyelmesen elolvasta és megértette.

Összes látogató száma: 1330512
Jelenleg 231 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20057 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 17250 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak