lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztási információkTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Sport
Az egészséges életmódot népszerűsítették2018. November 18. 15:04

A sport a mozgás és az egészséges életmód népszerűsítésének jegyében telt Lentiben a múlt hétvége. Szombaton a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület szervezésében immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Lenti Egészségnap, melynek a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Vörösmarty Általános Iskola adott otthont.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Öregfiúk mérkõzése a városrészben2015. Június 15. 9:26

Három hazai és egy idegen csapat részvételével szerveztek szombaton délután öregfiúk labdarúgó tornát Bárszentmihályfa városrész labdarúgó pályáján.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Nemzetközi úszóverseny Lentiben2015. Május 13. 9:34

Közel háromszáz regisztrált versenyzõ érkezett idén városunkba a Lenti Gyógyfürdõ Úszó Klub szervezésében megtartott XVI. Kerka Kupa úszóversenyre, amely egyben a Zala-Somogy körverseny IV. fordulója is volt.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Mozdulj Lenti - Sportnap2014. Június 13. 2:08

Szerdán kora délelõttõl “Mozdulj Lenti” címmel egész napon át tartó sport,-és egészségtudatos életmódot támogató programokra várták a mozgáskedvelõket a város központjába. Az “Egészséghíd” - Az egészséges Lentiért projekt keretében megtartott eseményre a délelõtti órákban a napközi otthonos óvodások csoportjai érkeztek, ahol a szervezõk által kitalált memória és ügyességi feladatokat hajtottak végre a gyerekek.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Harcmûvészeti bemutatót tartottak2014. Április 29. 0:16

Múlt szombaton a Városi Mûvelõdési Központban került megrendezésre a "Thai Chi Day" Harcmûvészeti bemutató, melyre a helyi csoportokon kívül a küzdõsportok különféle irányzatainak mûvelõi jöttek el az ország különbözõ pontjairól, hogy bemutathassák az általuk képviselt ágazat sajátosságait és mozgásvilágát.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Idén is elrajtolt a 24 órás kerékpáros maraton2015. Június 23. 8:49

Immáron tizenegyedik alkalommal, viszont új helyszínen és a korábbi évektõl eltérõ útvonalt bejárva rajtolt el szombaton a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület hagyományosan megrendezett 24 órás kerékpáros maratonja.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Sikeres szereplés az úszó körversenyen2015. Június 12. 0:50

A közelmúltban Keszthelyen rendezték meg a Zala-Somogy megyei úszó körverseny utolsó fordulóját, melyen a Lenti Gyógyfürdõ Úszó Klub fiatal versenyzõi is rajtkõre álltak. Az balaton parti városban megtartott esemény az idei öt helyszínbõl álló versenysorozat záróversenye volt, melyrõl a lenti úszók ismét szép eredményekkel tértek haza.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Eredményesen a megyei diákolimpián2015. Május 12. 8:52

Három lenti oktatási intézmény fiatal sportolói is részt vettek a múlt hónap végén Zalaegerszegen megtartott megyei labdarúgó diákolimpia döntõjén, melyrõl szép eredményekkel tértek haza.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Bajnok a Lentikápolna csapata2014. Június 9. 22:49

Gólgazdag mérkõzésen, 5-1 arányú gyõzelemmel ünnepelte a lentikápolnai Lenti TSZ SE a megyei harmadosztályú bajnoki gyõzelmét a Lovászi ellen. A mérkõzést követõen ünnepélyes keretek között Horváth László polgármester köszöntötte a csapatot és Györe Lászlóval, a Zala Megyei Labdarúgó Szövetség képviselõjével közösen adták át az érmeket és a kupát a csapat tagjainak.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Senior Teremlabdarúgó Kupa2014. Február 11. 0:35

Múlt hét végén a Vörösmarty Sportlövõ és Szabadidõs Egyesület szervezésében a Vörösmarty Általános Iskola tornatermében tartották meg a sportegyesület hagyományos senior teremlabdarúgó kupáját.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Sport)
Összes látogató száma: 1330510
Jelenleg 278 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 21180751 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6780540 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak