lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Senior Teremlabdarúgó Kupa2014. Február 11. 0:35

Múlt hét végén a Vörösmarty Sportlövõ és Szabadidõs Egyesület szervezésében a Vörösmarty Általános Iskola tornatermében tartották meg a sportegyesület hagyományos senior teremlabdarúgó kupáját. Az átlagosan negyven év feletti játékosokból álló csapatok közül ez alkalommal három helyi illetõségû senior labdarúgókból, valamint egy pákai és egy szilvágyi játékosokból álló együttes vett részt a tornán.

hátsó sor balról: Nagy Zsolt,Mór András, Pesti Csaba, Tóth Tivadar
elsõ sor balról: Balogh Lajos, Kulcsár Ernõ, Boa Ferenc

Az elõdöntõk után végül a lenti Fregatt TK és a a szintén lenti Tip-Top csapata mérte össze tudását az elsõ helyezettnek járó elismerésért, melynek eredményeként végül a Tip-Top csapata állhatott a dobogó legfelsõ fokára. A második helyen a Fregatt TK, a harmadik helyen a szervezõ VM Sportlövõ csapata, míg a negyedik helyen a Páka együttese, az ötödik helyet pedig a Szilvágy csapata végzett.

Szervezõk, különdíjasok balról: Tóth Tivadar, Vajmi Csaba, Göncz Gyula, Lelkes Sándor, Igazi Károly,  Horváth László polgármester, elöl Drávecz Gyula képviselõ, Fehér Tibor VM Sportlövõ elnök

A tornán ez alkalommal is díjazták a legeredményesebb játékosokat és a hétvégi mérkõzések során Göncz Gyula a VM Sportlövõk játékosa kilenc góllal nyerte el a gólkirályi címet. A legjobb kapusnak járó elismerést Igazi Károly a Fregatt TK játékosa kapta, a legjobb játékosok díját pedig Vajmi Csaba (Páka) és Lelkes Sándor (Szilvágy) vette át.

Összes látogató száma: 1090183
Jelenleg 396 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 18237000 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 5567228 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak