lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Ingyenes készpénzfelvétel - Újabb módosítások a rezsicsökkentési törvényjavaslathoz2014. Február 6. 23:44

A bankok nem alkalmazhatnak a számlaszerzõdésben olyan feltételt, amely napi 150 ezer forintnál kevesebb készpénzt enged kivenni a bankjegykiadó automatából (ATM-bõl) - ezt a saját, bizottsági módosító indítványát is elfogadta a parlament gazdasági és informatikai bizottsága, csütörtöki ülésén.

A rezsicsökkentési törvényjavaslathoz fûzött másik bizottsági módosító indítvány szerint a bankoknak lehetõvé kell tennie azt is, hogy az ATM-bõl az egy alkalommal felvehetõ összeg nagysága elérhesse 75 ezer forintot.

Ugyanehhez a törvényjavaslathoz fogadott el a bizottság, a jegyzõ társasház felügyeleti jogkörét részletezõ szabályokat.

A jegyzõ hatásköre a társasház mûködésének, a társasház szerveinek és e szervek mûködésének ellenõrzésére terjed ki. Ennek keretében a törvényességi felügyeletet gyakorló jegyzõ ellenõrzi, hogy a társasház alapító okirata, szervezeti-mûködési szabályzata és azok módosítása, továbbá a társasház mûködése, közgyûlési határozata megfelel-e a jogszabályoknak, az alapító okiratnak és szervezeti-mûködési szabályzatnak. Azt is ellenõrzi a jegyzõ, hogy a társasház mûködése megfelel-e a közgyûlési határozatokban foglaltaknak.
A társasház köteles tûrni azt, hogy a jegyzõ ellenõrizze, és ehhez a kért dokumentumokat át kell adnia.

Amennyiben a társasház jogszerû mûködése a közös képviselõ, vagy pedig az intézõbizottság jogsértõ magatartása miatt nem állítható helyre, akkor a jegyzõ a közös képviselõt és az intézõ bizottság tagjait megbírságolhatja.

MTI

Összes látogató száma: 1079119
Jelenleg 390 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 17675627 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 5353757 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak