lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztási információkTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Őszi fesztivált tartottak Lentiben2023. Szeptember 25. 7:54

A hétvégi esős időjárás miatt a művelődési központ falai közt került megrendezésre az idei évi Őszi Fesztivál, melyre a hűvösebbre fordult idő ellenére is sokan ellátogattak szombaton.

A rendezvény a délelőtti órákban a rendezvények helyet adó intézmény aulában berendezett kézműves vásárral kezdődött, ahol helyi és térségi termelők portékáiból válogathattak a látogatók.

A program hivatalos megnyitójára délután kettőkor került sor, ahol Horváth László polgármester és Vigh László a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket.

Horváth László polgármester elmondta, Lentiben már sok éves hagyomány, hogy az őszi betakarítás idején tartják meg ezt a rendezvényt, amely nagyon jó közösségformáló program.
Vigh László arról is beszélt, hogy Lentiben a város vezetése nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az év minden időszakában kínáljon valamilyen programlehetőséget a városban élők részére, valamint méltatta a szervezők munkáját.

A programok a művelődési központ színháztermében folytatódtak, ahol a kora délutáni órákban helyi kulturális csoportok folklórműsorát tekinthették meg a látogatót, majd a Trax Zenekar, Gájer Bálint énekes, valamint Varga Feri és Balássy Betti duójának előadását hallgathatta meg a közönség.

A rendezvény a kulturális műsort követő hagyományos tűzijátékkal zárult.

Összes látogató száma: 1337360
Jelenleg 277 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 21320146 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6825570 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak