lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Családi program a könyvtárban2023. Szeptember 13. 7:36

Móka, mondóka és játék, könyvek és olvasás, kismotorok, ”száguldás” és ügyességi játékok, kicsik és nagyok – így zajlott a Könyvtárnyitogató Családi Délelőtt szeptember csodaszép szombatján.

Az olvasóteremben Vajda Margit zenepedagógus várta a kicsiket közös mondókázásra, éneklésre, zenélésre. Nagy sikert aratott, hiszen a közös játék, az élmények a legfontosabbak e korosztály számára.

A gyermekrészlegbe toppanva a játszósarokban leginkább az óriáskirakó, a rajzolási lehetőség, valamint a színfelismerő kaméleon nyerte el a legkisebbek tetszését. A kicsik a nekik szóló kötetek közül válogathattak a polcokon: volt, aki a kukucskálókat és böngészőket kereste, voltak, akik rövid meséket, történeteket hallgattak, de a képeskönyvek, mondókás-kötetek is „gazdára találtak”.

A szülőknek a „Szülők polca” elnevezésű válogatásunk nyújtott segítséget, itt a tipegőktől a kisgyermekeken át a kamaszkorig felmerülő kérdésekre kaphattak válaszokat.

Az újonnan beiratkozó 3 év alatti gyerkőcök babacsomaggal lettek gazdagabbak, benne egy ajándék könyvvel és sok-sok hasznos információval a könyvekről, mesékről, olvasásról.

A lenti Bölcsődével együttműködve a könyvtár előtt egy motoros Tekergőző pályával és különböző ügyességi feladatokkal várták a „bölcsis nénik” a kis motorosokat, a szülők pedig a bölcsőde vezetőjével beszélgethettek az őket érdeklő, érintő témákról.

Forrás: Városi Könyvtár Lenti

Összes látogató száma: 1288135
Jelenleg 399 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20563638 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6534738 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak