lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Kolping Családok találkozója2023. Szeptember 12. 7:25

Szombaton a Lentiszombathelyi városrészben került sor a XVII. Regionális Kolping Családi napra, amelyen – a Lenti Szent Katalin Kolping Család szervezésében – a Nyugat – magyarországi Kolping Családok és a helyi lelkiségi csoportok vettek részt.

A Kolping Családok és meghívott vendégek a településrészi kultúrházból Antal Magdolna világi elnök vezetésével a Mária-fához, az ünnepi szentmise helyszínére zarándokoltak.

A résztvevőket a szentmise kezdetén Kovács András a Lenti Szent Katalin Kolping Család prézese, a szentmise végén Horváth László polgármester köszöntötték.

Kovács Zoltán, a helyi Hungarikum bizottság elnöke beszélt a település történetéről és a népi szakrális emlékekről. A szentmisét Kövesi Ferenc országos prézes atya celebrálta. A családi nap programja délután a Kolping családok főzőversenyével és kulturális műsorral zárult.

Összes látogató száma: 1288127
Jelenleg 384 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20563579 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6534694 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak