lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Iskolaőr álláslehetőség Zala vármegyében2023. Augusztus 15. 7:20

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet Zala vármegyében több iskolaőri pozíció betöltésére, melyre várják a pozíció követelményeinek megfelelő jelentkezőket. A munkakör betöltéséhez középfokú végzettség, minimum szakmunkás bizonyítvány szükséges, feltétel a magyarországi állandó bejelentett lakcím, az erkölcsi bizonyítvány megléte és a magyar állampolgárság. A jelentkezőknek pszichológiai, egészségügyi és fizikai alkalmassági előszűrésen kell részt venniük.

A pályázatokat postai úton a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata részére lehet megküldeni a 8900 Zalaegerszeg, Balatoni u. 4. címre, illetve azok leadhatók személyesen a rendőrkapitányságokon is. Elektronikus úton a domjanma@zala.police.hu e-mail címen várják a jelentkezéseket.

Az iskolaőri szolgálat után érdeklődők további információkat, valamint a jelentkezési egységcsomagot az alábbi linken érhetik el.

https://www.police.hu/hu/iskolaor

Összes látogató száma: 1288109
Jelenleg 365 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20563423 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6534576 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak