lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Megyei fogathajtó verseny Lentiben2023. Augusztus 7. 19:07

Augusztus első vasárnapján tartották Lentiben a Zala vármegyei fogathajtó bajnokság harmadik fordulóját, melynek a korábbi évekhez hasonlóan a Konkoly Lovarda adott helyszínt.

Az időjárás nem volt túl kegyes a résztvevőkhöz és a látogatókhoz, de az eső sem tarthatta vissza a versenyzőket attól, hogy megmérettessék magukat az eseményen.

A kétfordulós akadályhajtáson 9 db kettes és egy egyesfogat indult. Az időjárás kapcsán kapcsán a bajnokság ranglétrájának élén álló Zalalövő és Környéke LSE hajtója, Szalár Róbert úgy fogalmazott, a versenyzőknek az esős, vizes pályán komoly kihívás lesz a feladatokat teljesíteni mert a fogatok és a lovak mozgását is jelentősen nehezítik a megváltozott körülmények.

A megnyitón Konkoly István versenyigazgató és Horváth László polgármester köszöntötte a versenyzőket és a versenybírákat, a város polgármestere beszédében köszönetet mondott a szervezőknek, hogy az időjárás ellenére is bevállalták és megrendezték a versenyt.

A versenyre látogatókat kiegészítő programok is várták, a gyerekek és szüleik kézműves játszóházban is tölthették az időt és kipróbálhatták a lovaglást is.

Összes látogató száma: 1288102
Jelenleg 405 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20563365 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6534529 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak