lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztási információkTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Kitüntették az egészségügyi dolgozókat2023. Július 3. 11:40

Minden év július elseje a magyar egészségügy legjelesebb ünnepe, ugyanis ezen a napon született meg az anyák megmentőjeként ismert Semmelweis Ignác, a gyermekágyi láz okának és gyógymódjának feltalálója. Ezen a napon országszerte köszöntik az egészségügyi dolgozókat és több helyen is elismerésekkel, jutalmakkal köszönik meg áldozatos munkájukat.
Lentiben június végén a Városi Művelődési Központban került sor a város hagyományos Semmelweis-napi ünnepségére.

A rendezvényen Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket, beszédében méltatva a szférában dolgozók elhivatottságát, áldozatkész munkáját. Köszöntőjében beszélt Semmelweis Ignác munkásságáról és a Lenti egészségügyi hátteréről is kiemelve a fürdő területén tavaly megnyílt Balance Medical Center által nyújtott egyedülálló egészségügyi szolgáltatásokat.

Fotó: Lenti TV

Az idei évben kitüntetett egészségügyi dolgozóknak Horváth László polgármester és dr. Fekete Zoltán az egészségügyi és szociális bizottság elnöke adott át elismeréseket.

Sok éves áldozatos és kiváló szakmai munkájáért elismerésben részesült Dancs Attila mentőtechnikus, Lőrincz Zsolt a rendelőintézet karbantartója, Horváth László, Berki Zoltánné bölcsődei dajka, Müller Ferencné, a rendelőintézet betegirányító munkatársa, Czigány Tiborné fogászati asszisztens, Véginé Szabó Ida, a Kolping Támogató és Foglalkoztató Központ gondozónője, Szirmai Tiborné a Kolping Gondozási Központ gondozónője.

A rendezvényt rövid kulturális műsor és állófogadás zárta, ahol dr. Fekete Zoltán mondott pohárköszöntőt.

Összes látogató száma: 1337256
Jelenleg 308 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 21318392 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6825045 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak