lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Az egészséges életmódot népszerűsítették2018. November 18. 15:04

A sport a mozgás és az egészséges életmód népszerűsítésének jegyében telt Lentiben a múlt hétvége. Szombaton a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület szervezésében immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Lenti Egészségnap, melynek a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Vörösmarty Általános Iskola adott otthont.

A program délelőtt tíz órakor Horváth László polgármester köszöntőjével vette kezdetét, majd Bacsa Andrea lépett színpadra, hogy egy közös bemelegítésre invitálja a sportkedvelőket. A kora estében nyúló rendezvény programjának minden érdeklődő megtalálhatta a számára lekedvezőbb mozgásformát, a bemelegítés után Fanatic Jump, capoiera aerobik, élőkongás zumba, Fanatic Box, tabata, Fanatic Tune, freestyler aerobic edzésekbe kapcsolódhattak be a látogatók, a délutáni órákban pedig Tóth Cili, Naturál Fitness világbajnok tartott aerobik edzést.

A sportprogramok mellett egészségügyi szűrésekre és életmód tanácsadásra is volt lehetőségük a vendégeknek, valamint a szervezők gondoltak az szülőkkel érkező gyerekekre is, őket kreatív játszóház, vetélkedők, kézműves játszóház, gyerek aerobik várta a rendezvényen.
 

Összes látogató száma: 1079108
Jelenleg 371 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 17674905 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 5353473 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak