lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Bajnok a Lentikápolna csapata2014. Június 9. 22:49

Gólgazdag mérkõzésen, 5-1 arányú gyõzelemmel ünnepelte a lentikápolnai Lenti TSZ SE a megyei harmadosztályú bajnoki gyõzelmét a Lovászi ellen.

A mérkõzést követõen ünnepélyes keretek között Horváth László polgármester köszöntötte a csapatot és Györe Lászlóval, a Zala Megyei Labdarúgó Szövetség képviselõjével közösen adták át az érmeket és a kupát a csapat tagjainak.

Külön elismerésben részesült Sabján Sándor a Lenti TSZ kapusa, aki idén már 33. éve az együttes hálóõre.

Az õszi szezonban végig vezettük a tabellát, tavasszal volt pár hét, amikor gyengébben szerepelt a csapat, de a végére sikerült a gyõzelem. Fiatal játékosaink, jó képességû játékosaink vannak, összeállt a csapat erre az évre és két ezüst után harmadszorra sikerült az arany – mondta Piskor Ervin, a Lenti TSZ SE elnöke.

A legnehezebb mérkõzést a Zalabaksa ellen játszották, kikaptak, de a megyei harmadosztályban kiegyenlítettek az erõviszonyok, több hasonló erõkbõl álló csapat is van, mindenki képes meglepetést okozni. A bajnokság a Pórszombat ellen dõlt el, ellenük kétgólos gyõzelmet aratott a lentikápolnai együttes és végül 9 ponttal, több mint száz rúgott és húsz kapott góllal nyerték a bajnokságot.

Szeretnénk a megyei másodosztályban szerepelni, ha megnyerjük az osztályozót ez sikerülhet, és remélem az anyagi támogatást is megkapjuk, hogy magasabb szinten folytathassuk a következõ szezonban– tette hozzá az elnök.

A Zala megyei III. osztály nyugati csoportjának bajnoka a másodosztályba feljutáshoz a Nagylengyel ellen játszik majd június 15-én.

Összes látogató száma: 1090158
Jelenleg 202 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 18236235 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 5566860 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak