lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztrljon, s adja fel aprhirdetst ingyen!
 
 
Keresend szavak:
Keress helye:
 
 
Tovbbi httrkpek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Eső, hó és napsütés is várható héten2017. November 20. 7:45

Változékony idő várható a héten: többször is kisüthet a nap, de többfelé várható eső, havas eső, akár hózápor is, emellett a szél is erős lehet. A leghidegebb órákban többfelé lesznek mínuszok, s helyenként napközben is 5 fok alatti maximumok várhatók, de többfelé 10 foknál is melegebb lesz - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Márton napi programok2017. November 15. 10:45

Múlt szombaton Márton nap alkalmából a Városi Művelődési Központban rendeztek ételkóstolóval egybekötött kulturális programsorozatot.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Az áldozatok emlékére gyújtottak mécsest2017. November 6. 16:41

November negyedike a magyar nemzet gyásznapja, a nap amikor a szovjet hadsereg páncélosai egy hadüzenet nélküli háborút kezdeményezve hatalmas katonai túlerővel bevonultak Budapestre, hogy kegyetlenül megtorolva az október 23-i eseményeket, vérbe fojtsák az ’56-os forradalom és szabadságharc lángját.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Mindenszentek idején is fontos az elővigyázatosság2017. Október 31. 10:00

November elején évről évre előfordulnak temetőtüzek, vagy olyan lakástüzek, amelyeket kegyeleti gyertya okozott. Mindenszentek idején és az azt követő Halottak napján gyertyát gyújtunk azokért, akik már nem lehetnek közöttünk. A temetők mellett sokan otthon is gyertyákkal, mécsesekkel emlékeznek meg, emellett egyre többen töklámpást is készítenek. Az évnek ebben a szakaszában gyakran riasztják a tűzoltókat temetőben keletkezett tűzhöz, vagy olyan lakástűzhöz, amelyet kegyeleti gyertya okozott.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Régi idők hangulata képeken2017. Október 26. 8:36

Lenti és térségének épített örökségeit bemutató fotókiállítás nyílt kedden este a művelődési központ színháztermében. Kovács Zoltán gyógypedagógus, fotós „Népi építészeti emlékek” című kiállításán a városunk környezetében található különleges és a térség településeinek arculatát meghatározó régi építmények, lakóházak, haranglábak fotóival találkozhatnak az látogatók

 
továbbHozzászólások (0)
 
Fórum a térségi pályázatokról2017. November 17. 11:56

A Lenti és Térsége Vidékfejlesztési Egyesület szervezésében került sor csütörtök este az október végén megjelent LEADER helyi pályázatokat bemutató fórumra.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Dallamokon át2017. November 10. 20:53

Téren és időn átívelő számos zenei stílust megszólaltató esti programra invitálta vendégeit november nyolcadikán este a Szivárvány Kamarakórus. A városi könyvtárban megtartott estén Gyulavári Adrien kórusvezető beszélt a zenetörténet kiemelt jelentőségű korszakairól és zenetörténelem meghatározó szerzőinek munkásságáról.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Borúsabb idő várható2017. November 6. 0:21

Hétfőn még az ország nagy részén sok lesz a napsütés, aztán viszont borúsabb idő várható. Többször várható kisebb eső, zápor is. Ezzel együtt továbbra sem kell jelentős lehűlésre számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Megújult a máhomfai ravatalozó2017. Október 30. 10:52

Lenti Város Önkormányzata és a Honismereti Egyesület közös szervezésében október 27-én a régi temetőnél található második világháborús emlékműnél tartották városunkban a hagyományos Halottak-napi megemlékezést, melyen az I. és II. világháborúban hősi halált halt honfitársainkra emlékeztek.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Jövőre megújul a Kerka híd2017. Október 25. 8:00

Közel 300 millió forintos beruházás eredményeként jövő év áprilisának végére teljesen megújul a város egyik legforgalmasabb szakaszán található Kerka-híd. A beruházás részleteiről kedden délelőtt tartottak helyszíni sajtótájékoztatót.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 602601
Jelenleg 15 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4976931 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1198383 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak