lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Új játszótér Bárszentmihályfán2023. Március 21. 10:49

A városrész lakóinak és gyermekeiknek társaságában avatták fel hétfőn délután Bárszentmihályfán a településrész központjában kialakított új játszóteret. Az átadón Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket és ismertette a beruházás részleteit, mely során elmondta az új játszótér létesítésének költségeit a vidékfejlesztési program 15 millió forinttal támogatta, melyhez az önkormányzat 800 ezer forint önerővel járult hozzá.

 
továbbHozzászólások (0)
 
A forradalom hőseire emlékeztek2023. Március 16. 8:20

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztek március 15-én szerdán délután Lentiben. A hagyományoknak megfelelően az ünnepségre a gimnázium előtt található emlékparkban került sor, ahol Horváth László polgármester mondott ünnepi beszédet és idézte fel a kor eseményeit.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Szécsi Pál est a művelődési központban2023. Március 8. 11:50

Teltházas közönség előtt adott nagy sikerű koncertet hétfőn este a Megasztár első szériájának egykori döntős énekese a Lentihez családi szállal is kötődő Mujahid Zoltán.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Fontos a természeti értékeink óvása2023. Március 6. 9:21

Borongós, ködös hűvös idő fogadta szombaton reggel a helyi értékek házánál és a Lenti parkerdőben megtartott Tavaszköszöntő családi programra érkezőket. Az érdeklődőket reggel kilenc órától várták a szervezők, akik egy gyors regisztrációt követően némi útravalóval gazdagodva indulhattak el a tervezett túraprogramra.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Hétvégre enyhe idő várható2023. Március 3. 14:03

Pénteken egyre nagyobb területen süt ki a nap, és még szombaton is napos idő várható, 14 Celsius-fokos maximummal. Vasárnap azonban már túlnyomóan felhős idő valószínű, megerősödő széllel és néhol záporral, hózáporral, délután pedig már csak 6 és 11 fok közé melegszik a hőmérséklet.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Tovább bővül Lentiben a kerékpárút hálózat2023. Március 17. 12:43

Csütörtök délelőtt sajtótájékoztató keretében került sor a „Zala Kétkeréken Kerékpárút fejlesztés Lentiben” című projekt bemutatására. A Zala Vármegye Önkormányzata, Zala Megyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. és Lenti Város Önkormányzata közt létrejött konzorciumi együttműködés keretében megvalósuló 470 millió forint értékű beruházás keretében összesen 5450 m hosszan kerülnek létesítésre, kijelölésre és felújításra kerékpározásra alkalmas útszakaszok Lentiben.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Átadták Lentiben az új geotermikus fűtési rendszert2023. Március 11. 11:10

Pénteken délelőtt Lentiben az Átkötő útnál található termelőkútnál tartott sajtóbejárással kezdődött a “Geotermikus fűtési rendszer kialakítása Lenti Város Közintézményeiben” című pályázatban megvalósult beruházás átadó rendezvénye.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
2023. március 15-i Városi ünnepség2023. Március 6. 14:00

Lenti Város Önkormányzata
tisztelettel meghívja Önt
és kedves családját
2023. március 15-én (szerdán)
tartandó
városi ünnepségre

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Családi kirándulás a Lenti Parkerdőben2023. Március 3. 14:32

Tavaszköszöntő családi programmal várnak minden érdeklődőt március 4-én szombaton délelőtt a Zalaerdő Zrt munkatársai.

A rendezvény keretében egy közös erdei kirándulás keretében figyelhetik meg a résztvevők a tavaszi erdő téli álomból történő ébredezését.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Tájékoztató - Kincstári kihelyezett ügyfélszolgálat2023. Január 26. 0:00

Tájékoztató

Kincstári kihelyezett ügyfélszolgálatról

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 1097222
Jelenleg 341 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 18317127 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 5600507 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak