lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Farsangi mulatság a művelődési központban2018. Február 15. 15:41

A tél utolsó hónapjában járva húshagyó kedd napján félelmetes és ijesztő maszkák sokasága igyekszik elűzni a fagyos telet, hogy végre megérkezhessen a kellemes tavaszi idő. Ilyentájt hagyományosan az iskolában és a városban is farsangi felvonulást és mulatságokat szerveznek.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Életet mentettek a lenti rendőrök2018. Február 8. 10:33

A szolgálatot teljesítő egyenruhások 2018. február 8-án 5 óra 20 perckor Lentiben, a Kossuth úton lévő egyik járdán az árok mellett, a hóban fekve találtak rá pizsamában, magatehetetlenül egy 82 éves asszonyra, aki már kihűlés közeli állapotban volt. A rendőrök értesítették a mentőket, akiknek kiérkezéséig a szolgálati gépjármű hátsó ülésére fektették a nőt, hogy az állapota ne súlyosbodjon. A mentők kórházba vitték a hölgyet

 
továbbHozzászólások (0)
 
Foglalkoztatási paktumot írtak alá2018. Február 1. 22:02

Kedden délelőtt a Városi Könyvtár Lenti olvasótermében került megrendezésre az Innovatív foglalkoztatási együttműködés a zalaegerszegi és lenti járásokban című paktum első általános találkozójára, ahol a programban résztvevő négy konzorciumi partner – a főpályázó Lenti Város Önkormányzata, a Zala Megyei Kormányhivatal, a Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség és a Gondoskodás Alapítvány –ünnepélyes keretek közt írta alá a 2021-ig tartó közös munkáról szóló megállapodást.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kultúra napja Lentiben2018. Január 26. 11:22

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
A nyolcadik amatőr tornát tartották2018. Január 22. 10:55

Hétvégén nyolcadik alkalommal gyűltek össze sportolók és szurkolók az Arany János Általános Iskola és AMI tornatermében megtartott Sporttigris Amatőr Teremlabdarúgó Torna két napos megmérettetésére, ahol ezúttal is a mozgás és a sport szeretete hozta össze egy jó hangulatú hétvégére a játékosokat.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Megkezdődött a választási értesítők kézbesítése2018. Február 12. 8:05

A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében az országgyűlési választás kitűzéséről, és arról tájékoztatja a választópolgárokat, hogy szerepelnek a névjegyzékben. Az értesítők nyomtatása a február 9-i névjegyzéki állapotnak megfelelően pénteken kezdődött meg, azok kiküldésével az iroda a Magyar Postát bízta meg.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Folytatódik a hideg téli időjárás2018. Február 4. 19:33

\"\"A következő napokban is folytatódik a hideg, télies időjárás, többfelé a maximumok is alig haladják meg a fagypontot. A hét közepén ismét várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Marad az enyhe idő2018. Január 28. 22:50

A következő napokban többször lesz erős a szél, de marad az enyhe időjárás, többfelé 10 fok feletti maximumokkal. A hét második felében ismét téliesebbre fordul az idő, lehűléssel, hóval - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Vince-napi pinceszemle2018. Január 23. 9:24

Múlt szombaton közel, félszáz résztvevővel tartották meg Lenti-hegyen a helyi Kertbarát Kör Egyesület szervezésében megrendezett hagyományos nemzetközi pinceszemlét, melyen a több éves tradíciót követve részt vettek a rédicsi, csentei és lendvai kertbarát körök tagjai is

 
továbbHozzászólások (0)
 
Télies időjárással kezdődik a hét2018. Január 21. 21:53

Hideg téli idővel kezdődik a hét többfelé havazással, néhol akár mínusz 10 fokig is hűlhet a levegő. A hét további részében is többször várható csapadék, de némileg melegszik az idő, többfelé plusz 10 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 624789
Jelenleg 40 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5128125 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1218391 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak