lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Közélet Kultúra Gazdaság Sport Egyéb Hírek
Közélet
Ünnepség a fogyatékkal élőkért2019. December 5. 14:22

A Kolping Támogató és Foglalkoztató Központ szervezésében a művelődési központ színháztermében került megrendezésre kedden a „Fogyatékkal Élők Világnapja – Téli találkozó” című rendezvény.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Átadták az új buszpályaudvart2019. November 29. 10:46

Csütörtök kora délután ünnepélyes keretek közt került átadásra Lentiben az új korszerű autóbusz pályaudvar. A „Fenntartható települési közlekedésfejlesztés Lentiben” című pályázat keretében megvalósult új pályaudvar átadó rendezvényén elsőként Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Pál Attila a Zala Megyei Közgyűlés elnöke méltatta a beruházást.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Futóverseny az őszből a télbe2019. November 24. 18:14

Közel félezer regisztrált indulóval rajtolt el vasárnap délelőtt az Iszkiri Futóklub Egyesület által „Fuss át az őszből a télbe” címmel megrendezett hagyományos futóverseny.

 

 
továbbHozzászólások (0)
 
Bottyán napi megemlékezés2019. November 15. 22:34

Lenti Város Önkormányzata és a Szépkorúak Civil Szervezetének közös szervezésében került sor pénteken délután a hagyományos Bottyán-napi megemlékezésre, melyet a híres hadvezér Átkötő úti emlékművénél tartottak.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Decemberi programváltozás a fürdőn2019. November 6. 15:38

Az év elején kiadott városi programfüzetben feltüntetett, a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkban megrendezésre kerülő programok közül két decemberi esemény kapcsán is változtatásról tájékoztatta szerkesztőségünket a Lenti Gyógyfürdő Kft. marketing osztálya.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Fellobbant az ünnepi láng2019. December 2. 11:33

Múlt héten vasárnap egy évtizedes hagyományt ápolva Bárszentmihályfa településrészen a városrész központjában felállított Betlehemi sátornál újra fellobbant az ünnepek közeledtét jelző adventi gyertya lángja.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Kigyulladt egy fatároló a Sport utcában2019. November 26. 10:24

Egy kétszáz négyzetméter alapterületű fatároló kapott lángra szombaton Lentiben, a Sport utcában. A helyszínre Zalaegerszegről, Nagykanizsáról, Lentiből, Letenyéről és Pacsáról érkeztek tűzoltók, akik a lángokat hat vízsugárral eloltották. Az oltási munkálatokat a Zala Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság Műveleti Szolgálata irányította.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Átadták a megújult Gyöngyvirág utcát2019. November 19. 11:44

Hétfőn kora délután ünnepélyes keretek közt adták át Lentiben a Gyöngyvirág utca megújított útszakaszait. Az rendezvényen Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket és ismertette a beruházás részleteit.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Változékony idő a jövő héten2019. November 10. 18:44

A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Borús idő várható a héten2019. November 4. 9:58

Borús, csapadékos idő lesz a héten, fokozatos lehűlésre is készülni kell, jövő vasárnap többfelé már a 10 fokot sem éri el a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 
továbbHozzászólások (0)
 
Összes hír (Közélet)
Összes látogató száma: 811184
Jelenleg 37 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6555094 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1483297 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak