lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Kampány az elektromos és elektronikai hulladék összegyûjtésére2014. Január 11. 0:00

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) négy nagy áruházlánc és két hulladékkezelõ vállalkozás összefogásával elindította idei elsõ kampányát: a következõ öt hétvégén az elektromos és elektronikai (e+e) hulladék gyûjtésének fontosságára és lehetõségeire hívják fel a figyelmet.

A Belsõ értékek - e+e hulladék elnevezésû gyûjtõakció és nyereményjáték keretében a január 11. és február 9. között, szombattól öt hétvégén át összesen 88 helyszínen veszik vissza a régi, megunt, mûködõ vagy akár mûködésképtelen kis és nagy háztartási gépeket, szórakoztató elektronikai és számítástechnikai berendezéseket. Ezekért cserébe a résztvevõk azonnali ajándékot kapnak, és megnyerhetik a fõdíjat, egy személyautót is - közölte az OHÜ az MTI-vel pénteken.

A közlemény szerint a kezdeményezés fõ üzenete, hogy csak együttmûködéssel, idõnként a saját érdekek háttérbe szorításával valósítható meg az e+e-hulladékok nagyobb arányú hasznosítása.
A kampánnyal az ügynökség szeretné elérni, hogy az emberek ne otthon gyûjtsék vagy a kukába dobják ki ezeket az esetenként veszélyes hulladéknak minõsülõ alkatrészeket is tartalmazó hulladékokat, hanem vigyék vissza például az áruházakba, hogy késõbb a megfelelõ elõkezelést követõen újrahasznosulhassanak.

Az OHÜ kampányában a bauMax, a Praktiker, a Media Markt és az INTERSPAR áruházlánc is részt vesz. Az e+e hulladékokat ezek bármelyik hazai üzletébe vissza lehet vinni a meghirdetett hétvégéken. A Praktiker áruházaiban a többitõl eltérõen négy teljes héten át tart a kampány. Az akció keretében az üzletekbe visszavitt e+e-hulladék összegyûjtésérõl, valamint újrahasznosításra való elõkészítésérõl a FE-GROUP INVEST Zrt. és az Inter-Metal Recycling Kft. gondoskodik.

Forrás: MTI

Összes látogató száma: 1043522
Jelenleg 289 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 14588382 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 4460467 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak