lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Videó Hírek
Útfelújítások két ütemben2013. Augusztus 27. 21:03

A kora tavaszi idõszakba kinyúló hosszú téli idõjárás és az ezt követõ jelentõs mennyiségû csapadék miatt a helyi közutak állapota jelentõsen romlott és sok a város több utcájában is számos úthiba nehezítette meg a közlekedést. A hibák kijavításhoz szükséges pénzügyi háttér megteremtéséhez Lenti Város Önkormányzata sikeres Vis Major pályázatot adott be így a napokban a Táncsics utcában elkezdõdött az két ütemben lezajló útfelújítási folyamat, amely a város és a környezõ városrészek, valamint a Lenti-hegyi útszakaszok helyreállítását foglalja magában.

Munkagépek a Táncsics úton

Az elsõ ütem során a Táncsics Mihály utca vasúti átjárótól a fûrészüzemig tartó szakasza kerül újraaszfaltozásra, majd ugyanennek a szakasznak a Lovarda úti elágazóig történõ helyreállítása a felújítási munkálatok második ütemében, várhatóan szeptember hónapban valósul meg.
Szintén az elsõ ütem során valósul meg a Lenti-hegyi Harangláb út kátyúzása, Máhomfa településrészen egy áteresz javítása, valamint a Hegyalja út kátyúmentesítése és a szintén Lenti-hegyen található Tölgyfa pince felé vezetõ út rendbetétele.

A közbeszerzési eljárás befejeztével induló második ütem során több mint százmillió forint értékben történik meg több útszakasz felújítása és kijavítása Lentiben. Többek közt Bárszentmihályfa városrész útburkolata, a Zrínyi út egy szakasza, a Honvéd út bevezetõ szakasza, a Bottyán út 4 elõtti parkoló, a Tompa Mihály utca, a lentikápolnai  Temetõ út egy szakasza és még több kisebb úthiba kijavítása történik meg városszerte a második ütem részeként.

Összes látogató száma: 653752
Jelenleg 18 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5360730 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1242087 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak