lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Videó Hírek
Útfelújítások két ütemben2013. Augusztus 27. 21:03

A kora tavaszi időszakba kinyúló hosszú téli időjárás és az ezt követő jelentős mennyiségű csapadék miatt a helyi közutak állapota jelentősen romlott és sok a város több utcájában is számos úthiba nehezítette meg a közlekedést. A hibák kijavításhoz szükséges pénzügyi háttér megteremtéséhez Lenti Város Önkormányzata sikeres Vis Major pályázatot adott be így a napokban a Táncsics utcában elkezdődött az két ütemben lezajló útfelújítási folyamat, amely a város és a környező városrészek, valamint a Lenti-hegyi útszakaszok helyreállítását foglalja magában.

Munkagépek a Táncsics úton

Az első ütem során a Táncsics Mihály utca vasúti átjárótól a fűrészüzemig tartó szakasza kerül újraaszfaltozásra, majd ugyanennek a szakasznak a Lovarda úti elágazóig történő helyreállítása a felújítási munkálatok második ütemében, várhatóan szeptember hónapban valósul meg.
Szintén az első ütem során valósul meg a Lenti-hegyi Harangláb út kátyúzása, Máhomfa településrészen egy áteresz javítása, valamint a Hegyalja út kátyúmentesítése és a szintén Lenti-hegyen található Tölgyfa pince felé vezető út rendbetétele.

A közbeszerzési eljárás befejeztével induló második ütem során több mint százmillió forint értékben történik meg több útszakasz felújítása és kijavítása Lentiben. Többek közt Bárszentmihályfa városrész útburkolata, a Zrínyi út egy szakasza, a Honvéd út bevezető szakasza, a Bottyán út 4 előtti parkoló, a Tompa Mihály utca, a lentikápolnai  Temető út egy szakasza és még több kisebb úthiba kijavítása történik meg városszerte a második ütem részeként.

Összes látogató száma: 569767
Jelenleg 125 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4650424 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1128786 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak