lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Forog a körhinta2012. Február 13. 1:54

A Városi Mûvelõdési Központ az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósítja meg a „Körhinta – Ifjúsági közösségfejlesztés a Lenti Kistérségben” címû pályázatát.

A 2011. október 1. és 2013. szeptember 30. között megvalósuló projekt fõ célja a Lentiben és vonzáskörzetében élõ 12-29 év közötti korosztályt érintõ, érdeklõ és segítõ információk elérhetõségének bõvítése, valamint a fiatalok társadalmi integrációjának elõsegítése, tanácsadásokkal, kompetenciafejlesztõ programokkal, közösségépítõ rendezvényekkel. A 49.977.140,- Ft összköltségû projekt elõkészítése során felmért szükségletek alapján a pályázati kiírás elvárásait követve az alábbi szakmai program készült, amelynek megvalósítása már elkezdõdött.

Kialakították a Lentifi Ifjúsági Információs Pont és közösségi teret, ahol a fiatalok találkozhatnak egymással, igényeiknek megfelelõ információhoz juthatnak, tanulhatnak, mûvelõdhetnek, szabadidõs tevékenységeket végezhetnek.
Az iroda tevékenységéhez kapcsolódik egy honlap, amely az információs pont digitális változata. Elérhetõsége: www.lentifi.hu. A közösségi térben tanácsadásainkat – jogi, pályaorientációs, munkaerõ-piaci, mentálhigiénés - folyamatosan igénybe lehet venni, elõzetes bejelentkezés alapján.

Emellett 13 értéket megõrzõ, értékteremtõ, kreativitást fejlesztõ, tehetségfejlesztõ, komplex szabadidõs programot mûködik, így például filmklub, társastánc tanfolyam fogyatékkal élõ fiataloknak, Pillekõ” szobor és használati tárgykészítõ foglalkozások, „Élménypszichológia” személyiségfejlesztõ program., kézmûves, újságíró szakkör

Sportklubot is szerveztek a projekt keretében egyének és közösségek számára preventív jelleggel, a hasznos szabadidõ eltöltés, egészséges életmód kialakítása jegyében,a továbbtanuló fiataloknak pedig pályaorientációs foglalkozásokat és tréninget állást keresõk részére.

Különbözõ tematikus, szabadidõs, közösségi rendezvényre is sor kerül, mint a hagyományos Veszélyvágta vetélkedõ.

Kiemelt célja a pályázatnak, hogy önkénteseket vonjanak be és fejlesszék a térség önkéntes ifjúsági tevékenységeit. Céljuk, hogy minél többen megismerkedjenek az önkéntes munka „ízével”, jótékony hatásaival, örömet adó érzésével.
A pályázat 51 település fiataljait érinti.

Összes látogató száma: 647215
Jelenleg 24 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5297048 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1237767 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak