lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Kapcsolódó hírek Hírek
Állás és képzési börze2011. Április 13. 23:59

A tavaly év végén létrejött Lenti kistérségi foglalkoztatási paktum sikeresen lezajlott õszi programja után a projektet koordináló "Cseszt Regélõ" Nonprofit Kft. ez év április 13-án ismét állás-és képzési börzét szervezett Lentiben, melynek ez alkalommal is a Városi Mûvelõdési Központ épülete adott otthont.

- A börze célja, hogy a szezonális idegenforgalmi és mezõgazdasági tevékenységekhez kapcsolódóan foglalkoztatási szempontból aktívabb nyári idõszak kezdete elõtt az állást kínálók és állást keresõk részére találkozási lehetõséget biztosítson, valamint a képzést keresõk számára többféle lehetõséget is bemutassunk. A mai börzén résztvevõ munkáltatók többek közt a vendéglátóipari és pénzügyi területrõl érkeztek, de mérnöki pozíciókra, gyártósori összeszerelõ és minõségellenõri munkákra is keresnek munkavállalókat. - mondta Kovács Tünde paktummenedzser - A mai börzén emellett többféle képzési lehetõséget is kínálnak az érdeklõdõknek, akik a felsõoktatási-és felnõttképzési intézmények, valamint alapítványok képzéseirõl kaphatnak részletes tájékoztatást. Ezek a képzõ szervezetek és intézmények az alacsony iskolai végzettségûektõl a érettségivel, szakmával rendelkezõkön át a diplomásokig bezárólag minden érdeklõdõ számára kínálnak különbözõ továbbképzési lehetõséget.

A szerdai állásbörzén mindemellett képzési, álláskeresési, önéletrajzi készítési tanácsokkal és információs segítségnyújtással is várták az érdeklõdõket.

Összes látogató száma: 858834
Jelenleg 40 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6788714 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1525523 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak