lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Kapcsolódó hírek Hírek
Állásbörze Lentiben2010. Október 27. 22:00

A „Foglalkoztatási együttmûködési megállapodás a Lenti Kistérségben” címû program keretében tartottak állásbörzét Lentiben szerdán mûvelõdési központban.

A programon nyolc munkáltató, négy munkaerõ közvetítõ és öt képzõ szervezet mellett az álláskeresõknek, megváltozott munkaképességûeknek szolgáltatást biztosító szervezetek is megjelentek. A börzén az álláskeresõk részére több mint 100 álláshelyet és több képzési lehetõséget is kínáltak a résztvevõ szervezetek. A betanított munkalehetõségek mellett számos szakmunkára vonatkozó állásajánlat is megjelent a kínálatban, mint amilyen a varrómunkás, lakatos, asztalos, minõségellenõr, mûszerész, de a magasabb iskolai végzettségûek számára is kínálnak állást a megjelenõ munkáltatók.

Az állás és képzési kínálat mellett az érdeklõdõk számára többféle tanácsadást is igénybe vehettek.

A hasonló programok hasznosak, mivel az álláskeresõk szakemberek segítségével javíthatnak az álláshirdetésekre küldött önéletrajzukon, információt kaphatnak olyan oldalakról, szervezetekrõl, akik a részmunkaidõs, vagy egyéb más foglalkoztatási formákról tájékoztatnak, vagy jogi segítséget nyújtanak, ha a munkaszerzõdéssel van problémájuk. Az állásbörze emellett jó lehetõség arra is, hogy kapcsolatot építsenek és egy jövõbeni munkalehetõségnél könnyebben megtalálják a munkáltatók.

A „Cseszt Regélõ” Nonprofit Kft., mint konzorciumvezetõ támogatást nyert el a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett "Helyi és határon átnyúló foglalkoztatási együttmûködések" c. konstrukció keretében a Lenti Kistérségben foglalkoztatási együttmûködés kialakítására "Foglalkoztatási együttmûködési megállapodás a Lenti Kistérségben" címmel. A 25 169 886 Ft összköltségû, 2010. január 1. és 2011. augusztus 31. között megvalósuló program 22 652 897 Ft támogatást kapott és az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Összes látogató száma: 858826
Jelenleg 58 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6788708 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1525520 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak