lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Átadták a megújult Gyöngyvirág utcát2019. November 19. 11:44

Hétfőn kora délután ünnepélyes keretek közt adták át Lentiben a Gyöngyvirág utca megújított útszakaszait. Az rendezvényen Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket és ismertette a beruházás részleteit. Elmondta, az utca aszfaltburkolatának állapota az évek során az időjárás és az iskola közelsége okozta fokozottabb igénybevétel miatt nagyon megromlott, ezért szükségessé vált az útszakasz felújítása.

A közel 40 millió forint értékű teljes mértékben önkormányzati saját forrásból finanszírozott beruházás során egy 376 méteres hosszabb szakaszon és két 72 és 82 méter hosszú összekötő úton teljesen kicserélték az aszfaltburkolatot, valamint új szegélyeket alakítottak ki és a csapadékvíz elvezetőket is kicserélték.

A polgármester hozzátette, a közelmúltban több útszakasz is megújult a városban és jelenleg is több helyszínen végeznek útfelújításokat. A Gyöngyvirág utca kapcsán kiemelte, hogy az iskolánál található parkoló és az odavezető járdaszakasz is fel lesz újítva, melyre 15 millió forintos támogatási forrás mellé még az önkormányzat 8 millió forint saját erőt fog hozzátenni.

A köszöntőt követően Ipacs Bence plébános áldotta meg az új útszakaszt, majd az ünnepélyes szalagátvágással zárult a rendezvény.
 

Összes látogató száma: 876293
Jelenleg 63 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6938290 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1545013 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak