lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Sikeresen áthaladt Lentin a Tour of Slovenia2018. Június 14. 7:05

Szerdán kora délelőtt pontban 13.25-kor rajtol el Lendva-Hosszúfalu településről a 25. Tour de Slovenia nemzetközi kerékpáros körverseny, melynek útvonala – ahogy azt már korábbi írásunkban említettük – átlépve a határon Lenti városán is keresztül haladt.

A 150 kerékpárosból álló mezőny zavartalan haladását egy a kerékpárosok előtt haladó, közel 20 fős szlovénai motoros rendőrt számláló felvezető konvoj biztosította, amely már percekkel a boly előtt megérkezett a városba, majd 13.40-kor Rédics irányából megérkezett a mezőny.

A versenyzők alig 8 perc alatt, problémamentesen haladtak át Kossuth út – Sugár út – Béke út – Bethlen út – Kossuth út útvonalon ahol végig rengeteg őket biztató szurkolóval találkoztak, majd Rédics irányába fordulva elhagyták a várost, hogy Göntérházánál a határon átlépve folytassák útjukat a Muraszombaton található célállomásig.

A Tour de Slovenia 2018-as versenyén a világ legjobbjai közé tartozó WorldTour csapatok közül összesen kilenc képviselteti magát, köztük számos olyan sztárversenyzőt is láthattunk, mint az ötszörös Tour de France szakaszgyőztes Marcel Kittel, a lengyel világbajnok Rafal Majka, a 30-szoros Tour de France szakaszgyőztes Mark Cavendish.

Hazánk profi kerékpárversenyzői is ott vannak az öt napos, 600 kilométeres megmérettetésen, Kusztor Péter és Pelikán János a My Bike-Stevens csapatának tagjaként vesznek részt a versenyen.


Mark Cavendish 30-szoros Tour de France szakaszgyőztes

A Lentit is érintő első szakaszt Consonni Simeone az UAE Team Emirates kerékpárosa nyerte, aki 3 óra 32 perc 05 másodperc alatt teljesítette a 159km-es távot.

Összes látogató száma: 730737
Jelenleg 48 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6107059 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1384575 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak