lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Kultúra napja Lentiben2018. Január 26. 11:22

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát.

Az évfordulóval kapcsolatos megemlékezések alkalmat adnak arra, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk évezredes hagyományainknak, gyökereinknek, nemzeti tudatunk erősítésének, felmutassuk és továbbadjuk a múltunkat idéző tárgyi és szellemi értékeinket.

Lentiben hétfőn este hat órakor a művelődési központ aulájában a Zalai Magyar Nemzeti Szövetség és a Rákóczi Szövetség Zalaegerszegi Szervezete által összeállított, Zrínyi Miklós költő és hadvezér életét bemutató kiállítás megnyitójával vette kezdetét az idei ünnepség. A tárlatot Pál István a Zalai Magyar Nemzeti Szövetség elnöke mutatta be az érdeklődők számára, köszöntőjében visszaemlékezve Zrínyi Miklós életének fontosabb szakaszaira és beszélt a hadvezér rejtélyes halálával kapcsolatosan napvilágra került újabb bizonyítékokról is.

A rendezvény a művelődési központ színháztermében folytatódott ahol Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd Szatmáry Tony „Tiszta szívvel ” című műsorában nagy költőink verseit adta elő a közönségnek dalversekbe öntve.

Összes látogató száma: 702620
Jelenleg 39 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5715767 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1322024 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak