lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Az apának is fontos szerep jut...2016. Március 19. 21:13

Pénteken este került sor a Városi Könyvtár Lenti és a Zala Megye Pedagógiai Szakszolgálat Lenti Tagintézménye közös szervezésében megvalósuló „Szülõi klub” címû elõadássorozat következõ rendezvényére, ahol a Fábry Zoltán pszichológus az apák korai nevelési idõszakban betöltött szerepérõl beszélt a hallgatóságnak.

A szakember elmondta, az gyermek születését követõ idõszakban az apának legalább olyan fontos szerepe van a gyermek nevelésében, mint az anyának, mivel az apáknak nem csak a munkahelyükön kell helyt állniuk, de a gyermekkel otthon lévõ édesanyák érzelmi és segítõ támogatását is el kell látniuk. Ebben az idõszakban fontos, hogy a gyermeknevelésben sokszor végletekig kimerült anyától az apa átvegye a szerepet és adjon arra lehetõséget párjának, hogy kipihenje magát. Ehhez szükséges az, hogy az anyuka néha pár órára ki tudjon kapcsolódni és az otthoni bezártság után közösségi életet is élhessen, mivel minden embernek szüksége van a valahová tartozás érzésére.

Ilyenkor az apának is tevékenyen be kell kapcsolódnia a gyermek felügyeletébe és a kicsivel kapcsolatos mindennapi teendõkben szükséges segítenie a kimerült édesanyát.

Fábry Zoltán beszélt arról is, hogy az anyákat a kicsi megszületése után annyira lefoglalja a gyermek nevelése, hogy ilyenkor hajlamosak elfeledkezni arról, hogy nõk is legyenek és az apa feladata ilyenkor, hogy segítse a feleségét megélni a nõiességét is.
 

Összes látogató száma: 1076938
Jelenleg 364 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 17481566 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 5284263 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak